Doamna Mihaela, sunt un copil gras.

“Doamna Mihaela, sunt un copil gras.

Săptămâna trecută eram un copil slab. La fel voi fi, probabil, şi peste 2 săptămâni.
Ştiţi cum suntem noi, preadolescenţii: azi eşti mic şi gras , mâine creşti 20 de centimetri şi slăbeşti 10 kilograme!
Trebuie să va amintiţi şi dumneavoastră perioada aceea.
Chiar dacă au trecut 50-60 de ani.

Profesorul de mate, pe care îl respect, mi-a zis că o să slăbesc imediat. Asta după ce doi colegi care au văzut emisiunea dumneavoastră au făcut azi mişto de mine.
Mi-au zis ca am cinci kilograme în plus şi că sunt plină de nesimţire, că ar trebui să slăbesc.
Eu, pînă azi dimineaţă, nici nu ştiam că sunt grasă.

Bunica mea vă respectă şi vă iubeşte enorm, vă ştie de când era mică.
Mi-a luat o ora să o conving că dumneavoastră sunteţi la televizor la emisiunea aceea cu Bartoş.
Întâi a zis că doamna Mihaela nu arată aşa: că ea are ochii mai jos şi de altă culoare , bărbia mai ascuţită şi nu luceşte că plasticul, şoldurile mai mari şi egale şi pieptul fară baloane.
Şi că doamna Mihaela nu are cum să semene, niciodată, atât de bine cu unchiul Nelu.
Pînă nu v-a văzut numele scris nu a crezut că sunteţi dumneavoastră.

Tocmai când m-a crezut v-a văzut sărutandu-l pe gură pe băiatul acela .
Cică doamna Mihaela nu ar face niciodată aşa ceva, că poate e Bianca Drăguşanu sau “vreo căţea disperată după atenţie”, gen Daniela Crudu.
I-am spus să vorbească frumos, pentru că eu vă respect. Va respect pentru tot ce aţi făcut în viaţă.
Nu îmi amintesc acum ce aţi făcut în viaţă. Totuşi, va respect.

Băiatul acela pe care l-aţi sărutat s-a despărţit de prietenă lui. Ea i-a dat papucii şi i-a zis că nu poate să îl sărute pe aceeaşi gură pe care l-a sărutat Cher.
Cred că este răutăcioasă.2470_700x
Dacă stă două zile cu buzele în spirt îi trece fără probleme.
Cred că la fel a păţit şi Dani de la emisiunea cu Răzvan, că de când l-aţi sărutat nu se mai apropie nimeni de el.

Chiar eram curioasă: domnul Felix ce zice de asta? Dacă a văzut imaginile nu va văd prea bine.
Dacă vă goneşte de acasă şi aveţi nevoie de o locuinţa vă primesc în camera mea.
Numai că avem două probleme, sper să nu va deranjeze prea tare: eu am cinci kilograme în plus, sora mea vreo trei sute de grame,  iar fratele meu două kilograme. În total şapte kilograme trei sute.
Dacă vă deranjează, mă pot mută eu în camera alor mei.

Mai trebuie să îmi promiteţi ceva: că nu îl sărutaţi pe fratele meu!
Şi că nu o lingeţi pe mână şi pe umăr pe verişoara mea când ne face gogoşi.
E blondă, are 20 de ani şi, uneori, se murdăreşte peste tot de făină.
Dacă aţi linge-o pe umăr şi i-aţi bagă mâna în gură, aşa cum ati facut in emisiune, ne-am cam speria toţi din casă.
Doamna Mihaela, vă  rugăm mult, mult să  nu ne lingeţi verişoara!
Mama, când l-a prins pe fratele meu de 18 ani că se uita la filme cu faze din astea l-a închis în cameră 3 zile.

Doamna Mihaela, pot să va zic Buni?
Iau tăcerea ca pe un da.
Buni, nu e frumos să faceţi lucrurile astea la televizor, pentru că noi, cei tineri, o să credem că aşa vom reuşi în viaţă.
O să credem că trebuie să avem 4-5 soţi, să jignim si sa traumatizăm copii, să lingem femei la televizor . Iar la bătrâneţe să sărutăm adolescenţi.
Sunt un copil gras, dar premiant şi bine crescut. Nu vreau să văd aşa ceva la televizor.
De la mine aveţi un NU.

Doamna Mihaela, Buni, sunt un copil gras. Dar mie îmi trece.”

Sursa: http://www.cronicipebune.ro

82 de gânduri despre „Doamna Mihaela, sunt un copil gras.”

  1. Poate ca esti prea mica sa intelegi ca aceasta este o emisiune, este televizata, ce-i la televizor nu e si in viata reala, probabil nu ai sa intelegi vreodata ce inseamna ca intr-un sport precum gimnastica sau baletul sau chiar si patinajul artistic, sa ai cateva kg in plus, am facut sport de performanta 10 ani si crede-ma ca atat de greu mi-a fost la inceput cu alea 7 kg ca nu puteam sa fac fata competitiilor. TU ca si telespectator la o sceneta din lacul lebedelor ti-ar placea sa vezi o grasa in body si ii ies suncile pe afara, la ce te gandesti in acel moment ? Habar nu aveti cat de greu este intr-un sport sa ai cateva kg in plus, poate ca acum nu le simtiti dar in viitor chiar poate fi greu, faptul ca i-a spus sa slabeasca e un lucru foarte bun, pai eu daca as fi aratat cum arata ea, mama nu mi-ar fi dat sa mananc o saptamana intreaga, plus de asta cine te crezi sa o judeci ? Ai idee cate a facut in viata aceasta femeie ? Iti spun ca nu stii nici macar pe sfert din cate a facut ea ! Stai si invata caci am vazut ca esti premianta si daca vrei sa judeci pe cineva, du-te la drept, acolo cu siguranta vei stii ce sa faci ! La mai bine si ai grija de tine si de mintea ta !

    Apreciat de 1 persoană

    1. Surprinzator…nu sunt mica, am o gramada de ani. Si mai surprinzator…chiar am facut dreptul :)) si jurnalismul. Stiu cu ce se mananca mass-media. Fiecare are dreptul la o opinie proprie…nu trebuie sa fii intru totul deacord cu mine. Iti multumesc pentru timpul acordat 🙂

      PS: I love fat people!!! Crede-ma, sa fii om e lucru mare, sa fii domn e o-ntamplare.

      Apreciat de 1 persoană

      1. you love fat people ? bine ca te-a facut ma-ta slaba. ce pl mea diferenta crezi ca e intre oamenii slabi si noi oamenii grasi ?

        Apreciază

      2. Ai inteles total gresit. Nu eram sarcastica. Nu este nici o diferenta intre oameni…fie ei slabi sau grasi, bogati sau saraci etc. Nu vreau sa enumar deoarece nu vreau ca cineva sa se simta jignit. Si nu…eu nu sunt o persoana slaba, nici pe departe…Imi pare rau daca te-am ofensat in vreun fel, nu asta era intentia mea. Ai inteles totul gresit.

        Apreciază

      3. E frumos ca ai facut jurnalism si poate ai si vazut ca sunt mai multzi oamnei grashi, plinitzi, decat oameni slabi, mai ales de cand s-au schimbat multe obiceiuri alimentare. Dar oamenii, tinerii cu extra greutate nu fac cariera in dans, Si asta e „sacro santo”.
        Regulile in fiecare bransha sunt facute nu emotzional ci pe baze dure, fara suflet, legate SI de greutate. Acele criterii nu le facem noi sau mass media(desi mass-media promoveaza o anumita imagine si atitudine).
        In jurnalism adevarat nu te legi de deciziile oamenilor gata crescutzi, asa cum nu te legi de preferintzele culorii parului. Ca intre M.R. si alte nume afishate in „scrisoarea” ta sunt diferentze de realizari profesionale. Adica puteai sa pui oameni mai sus cu o treapta de Mihaela nu mai jos de ea. Asta pentru o onorabila vecinatate si ierarhizare..
        In viatza, si in jurnalism ne comparam in sus nu in jos 😦

        Apreciază

      4. „de acord” as zice eu si n-am absolvit nici dreptul si nici jurnalismul…”decat” matematica ;)…

        in alta ordine de idei, foarte misto scris articolul, felicitari, m-am amuzat teribil si-l dau sigur mai departe dar prea se insista pe acest subiect…come on, hai sa fim mai open mind, e un show de televiziune…putina picanterie strica, se pare…so sad!!!…sa nu mai spun ca madame avea dreptate…domnisoara chiar are 5 kg in plus pentru sportul pe care-l practica…

        „pielea de gaina” repetata la nesfarsit si rasul idiot ce insoteste aproape fiecare propozitie rostita (da, despre andra e vorba!) nu mai provoaca nimanui repulsie…sa nu fim ipocriti, zic…

        in rest, numai de bine…
        p.s. I love fat people too but is not healthy to be fat 😉

        Apreciază

      5. buna:) daca ai facut dreptul,nu se poate sa o dai in judecata pe femeia asta. poate acum e slaba-inainte nu a fost,insa nu oricine e in tv sau media trebuie sa fie tras in inel. sint actori, cintareti fffff grasi. pina si dansatori(si cistiga f bine). insa aceasta femeie uita ca a ajuns sa faca atitea in viata si sa aiba atita parte de adrenalina trecind prin nenumarate paturi(sa nu zic atfel ca nu e frumos). nu e nimic cu asta,dar la ea e o lauda ca mai trece pe la unul.poate de asta e slaba,ca are vreo boala incurabila. in orice caz, nu e bine sa fii slab ca ea deoarece batrinetea isi spune cuvintul(sa va uitati pe fata ei,ca in ciuda faptului ca fata ei e aranjata,totusi anii se vad bine la ea!!!).
        nu o poti da cumva in judecata? prea crede ca ea a inventat televiziunea

        Apreciază

    2. Mi-as dori sa te putem ajuta cumva…daca mama ta e genul care te-ar fi flamanzit o saptamana daca nu te incadrai in stereotipul de frumusete promovat de…mass media ( nu de intelectuali, nu de sportivi…nu de oameni care au grija de mintea lor, cum spui tu), ai o scuza pentru raspunsul demn de mila pe care l-ai dat! Dar totusi, sa stii ca exista legi impotriva mamelor de genul, scoli pentru mentalitati ca a ta si o mare parte din societatea in care traim lupta impotriva mintilor inguste care masoara valoarea in kilograme si frumusetea in „sunci care ies pe-afara”. Nu e prea tarziu! Chiar poti cere ajutorul!

      Apreciază

    3. Daca gandesti asa, mamica ta care nu ti-ar fi dar sa mananci o saptamana este o c-u-r-va pr-o-a-sta ca Mihaela Radulescu.
      Spune si mie ce a facut Raduleasca la viata ei, in afara de sugatoa..re sau sugati-va de ma-ci-uci. Ai o viata jalnica si plina de complexe daca tii cu pe-na-la / cu-r-va de la Milano.

      Apreciază

      1. crezi ca mama ei e de vina ca ea umbla din barbat in barbat? nu cred.si pe MR o plac multi, si eu o placeam pina a inceput sa vineze barbati desi facuse un copil.chiar a fost o lauda pt ea

        Apreciază

    4. Poate avea ceva frumos Raduleasca inainte, acum vreo 10 ani, dar eu nu am vazut-o o perioada, cam in ultimii 2-3 ani si fata de cum o stiam, dupa ce s-a operat si s-a botoxat toata, pana si pometii, zici ca-s de plastic, am vazut o femeie de 1000 ori mai urâţită si mai rea, nu stiu daca a fost rea mereu, dar acum e exact o „scorpie” si va jur ca mi s-a parut ca nici nu mai seamana cu Raduleasca care era odata….
      Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, zici ca operatiile estetice i-au scos rautatea din suflet si i-au zidit-o pe faţă.
      Ce mai cauta „diva” asta la tv ?
      Bă proş-ti-lor, aştia din conducerea Protv, eu vineri seara nici nu m-am mai uitat la Romanii au talent, deşi iubesc emisiunea, de frica ca o văd iar pe Raduleasca, de ce d-r-a-c-u nu ati dat-o inca afara ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ar trebui să facă toată România grevă să nu se mai uite la protv la „Romanii au talent” pana nu pleaca S-C-O-R-P-I-A.

      Apreciază

    5. Sa fi om nu inseamna sa fi slab….daca mama ta te-ar fi infometat inseamna ca lumea in ziua de azi are cu adevarat o mentalitate proasta…ar trebui sa te educe sa sti ce inseamna discriminarea ,a urmarii sa iti indeplinesti un vis nu inseamna sa fi slab.eu am 29 de ani si un copil ,am fost si sunt in continuare ff slaba dar asta nu inseamna ca sunt perfecta..ei fi tu slaba dar se pare ca ai si mintea scurta.

      Apreciază

    6. Romanii au talent este un concurs de divertisment, de talente nu campionat de gimnastica sau dans de performanta. Raduleasca nu era in juriu la jocurile olimpice. TU nu ai inteles nimic.

      Apreciat de 1 persoană

    7. Eu am facut balet 13 ani , iar daca avei cu 5 kg in plus ca si fata ramaneai sa faci exercitii la sol , ca nu te ridica nimeni.Ne feram de cele mai plinute si din cauza ca era dificil sa iti iasa ridicaturile , si automat se percepea ca nu sti sa ridici si nu dansai in spectacole , si pentru sanatatea fizica.
      In astfel de „sporturi” fizicul este cel mai important atat ca si aspect cat si ca ajutor in executarea exercitiilor mult mai bine.Eu am luat postarea ca si o caricatura facuta in scris , exprimata in cuvinte , iar tot ce trebuie sa stiti ca toate aceste se fac pt rating si sunt pure regii.Iar daca veti urmarii din nou cearta intre M.R si A.M veti constata ca cele doua „actrite” aproate ca sunt surprinse cand isi citesc replicile de pe foaie.

      Apreciază

  2. Un articol cu stil. Ai avut bun simt, ai tras-o de maneca delicat, cu umor, si totusi – sper eu – ca si cu un rezultat. Cei care ii iau apararea spunand ca a avut dreptate nu fac decat sa antreneze mintea bolnava a societatii in care traim. Daca a avut dreptate – doar daca – nu trebuia sa aiba dreptate in fata atator oameni. Trebuia sa aiba dreptate in privat, doar cu fata respectiva si nimeni altcineva.
    De la mine are tot un NU. In schimb tu primesti un mare si raspicat DA. Cu steluta chiar.
    Felicitari!

    Apreciază

  3. Sincer este cred ca prima oara cand postez la un blog sau ceva de acest gen . Nu am nici o parere despre Mihaela Radulescu ca persoana dar vreau sa iti spun , ca tu fiind licentiata in drept si jurnalist nu te face in masura sa iti dai cu parerea despre ce inseamna cateva kg in plus in sport , kg pe care acea domnisoara draguta le avea din plin. Momentan am aprox 90 kg , am avut si 120 intr-un punct mai nefericit in viata mea , am facut si sport cand eram mai pustiulica etc . Parerea mea este ca multi oameni nu inteleg ca ea a avut foarte mare dreptate in ce a spus , doar ca a fost cam dura . Si sincer cred ca pe termen lung ii va prinde bine acelei fete acest sfat dur . Si doar ca idee, primul meu gand cand am vazut-o a fost „uite ce dansatoare grasa” , nu ca as avea ceva cu grasii , dar in sporturi , mai ales dans , nu prea isi au locul .

    Apreciază

  4. Superb Bianca! Si eu am fost foarte socata de ceea ce a facut la tv „Buni”. Ea nu era asa…Mihaela Radulescu cea pe care am vazut-o eu live la hollywood multiplex acum 6-7 ani era finuta, naturala, frumoasa. Ceea ce am vazut acum nu este ceea ce stiam ca o sa vad….o femeie frumoasa care a devenit o papusa gonflabila. App mie nu-mi plac persoanele grase…dar nu din cauza aspectului, ci din cauza ca nu este sanatos sa fii gras! Nu incuraja obezitatea in primul rand pt ca nu este sanatos. O zi minunata;)

    Apreciază

    1. Nu incurajez obezitatea…incurajez normalitatea. Fiecare trebuie sa fie cum vrea si cum ii place. Daca o persoana iubeste sa manance, eu sunt de parere ca isi asuma asta si stie cat de ingrojoratoare este situatia pentru sanatatea proprie. Nu cred ca e treaba nimanui sa o arate cu degetul. Lumea nu prea se uita in gradina proprie…dar stie sa critice in stanga si in dreapta.
      O zi minunata Dana! 🙂

      Apreciază

  5. E primul articol pe care-l citesc pe acest blog si mi se pare super tare! Felicitari pentru modul de a prezenta tot. Iar pentru cine nu intelege umorul si satira din articol, meh, sa le fie-n ciorba!
    Sigur o sa continui cu citirea articolelor, dar fac pauza, am un interviu prin Skype care intarzie de o ora. Ntz ntz, punctualitatea vietii!
    Felicitari pentru modul de a scrie si abia astept sa citesc si alte articole!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Vai de caul meu…bine ca scrieti scrisori de nemultumire catre Mihaela Radulescu, mai bine puneti mana si scrieti o scrisoare catre institutiile de sanatate ,sa luati masuri impotriva acestui sistem , sunt oameni fara locuri de munca faceti o scrisoare pt guvern mai lasati prostiile astea , 14679906421367 scrisori catre aceasta femeie….crezi ca ii pasa? Tu de ce te uiti la emisiunea asta daca nu iti place fata ei ? Credema ti.ai dori la batranete sa arati ca „Buni” 🙂

    Apreciază

  7. Maica-ta la inchis 3 zile pe frate-tau, care avea 18 ani, ca s-a uitat la un film cu scene de genul… banuiesc ca te referi la filme porno, ceea ce Mihaela nu a facut in emisiune… a linge pe o alta fata pe umar nu e scena porno si asa ceva poti observa in orice film modern. Filmele franceze sunt pline de scene in care organele genitale sunt la vedere si totusi nu sunt porno. Asta se intampla cand lasi religia sa-ti intunece mintea. Mama ta a gresit. Sunt studenta la psihologie si nu o zic numai eu ci si marii psihologi ai lumi. Freud vorbea de sexualitate chiar si intre 0-6 ani. Cat despre simpla afirmatie a Mihaelei… poate nu-si avea locul intr-un show in care se cauta talente, dar cu siguranta avea dreptate. Era de asteptat ca toti frustratii sa sara cu pareri contradictorii.

    Apreciază

  8. Daca esti un copil gras, pune mana si slabeste! Fa sport, nu mai manca toate prostiile si nu-ti mai risipi timpul scriindui Mihaele Radulescu!

    Apreciază

  9. Esti penibil de sarcatica.Doar pentru ca tu nu esti in stare sa faci ceea ce face ea asta nu inseamna ca trebuie sa o ironizezi si sa o denigrezi.Oricum ideea este ca tu esti jos incercand sa atragi putin atentia,iar ea castiga mii de euro.Nu cred ca este nimeni in masura sa critice alti oameni.Fiecare este liber sa faca ce vrea.Nu cred ca a fost un gest atat de disgratios atunci cand l-a pupat pe acel baiat.

    Apreciază

  10. Asa cum ai comentat-o pe Mihaela Radulescu si multe din actiunile ei facute in show-ul respectiv care evident are nevoie de rating (si aici e cu subinteles) , ma intreb asa stii sa comentezi si o poezie sau un subiect dintr-un manual de limba romana ??!!!??
    Acesta este motivul pentru care nu vom evolua niciodata. Oamenii din tara noastra sunt interesanti de ce face Daniela Crudu sau alte specii de genu` in loc de un viitor mai bun, se plafoneaza si nu evolueaza deloc..raman la un nivel mediocru caracterizat de ceea ce se intampla in show bizz cu ,,vedetele noastre”. Sfatul meu las-o pe Mihaela Radulescu, ea de bine de rau a reusit sa ajunga undeva si pe bunica care oricum numai are alta preocupare de-acum decat sa se uite la Tv tu in schimb inca nu stii sa pui virgulele unde trebuie. Fa un blog despre subiecte la lb.romana si matematica nu despre can-can !!! 😉

    Apreciază

  11. Bai nu pot, nu pot. Fii atenta ce argumente:

    „A linge pe o alta fata pe umar nu e scena porno si asa ceva poti observa in orice film modern”

    „Oricum ideea este ca tu esti jos incercand sa atragi putin atentia,iar ea castiga mii de euro.”

    ” Mai bine puneti mana si scrieti o scrisoare catre institutiile de sanatate ,sa luati masuri impotriva acestui sistem.”

    ” Ai idee cate a facut in viata aceasta femeie ? ”

    In general nu imi pierd timpul cu asa ceva, dar imediat fac 20 de ani si nu am vazut in viata mea atata prostie ascunsa in spatele unei perdele de aparatori ai neamului. Cica, sa nu judeci pe alti, ipocriti penibili… cum ati zice voi, din cauza asta se duce dracu tara asta, ca sustineti modelele astea de 2 bani. Bine ca am plecat la timp

    Apreciat de 1 persoană

  12. Exagerezi totusi, ai auzit de libera exprimare? Cum si tu ai dreptul sa iti spui parerea pe blog-ul tau si ea are dreptul sa isi spuna parerea la televizor unde e angajata cu contract si toate tampeniile. Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar totusi, nimeni nu critica persoanele obeze pe caz de boala sau chestii de genul, dar, da, persoanele obeze care AU POSIBILITATEA sa FACA SPORT sau sa manance mai putin sunt niste frustrate, si nu doar eu le consider asa, ci absolut toata lumea. E o jignire la corpul uman si la natura sa VREI SA FII GRAS, iar mai ales cand te duci la emisiuni sa iti dai talente, te duci sa fii bun, nu sa fi un butoi.

    REPET CA SA SE INTELEAGA: PERSOANELE OBEZE PE CAZ DE BOALA NU AU LEGATURA IN JIGNIRILE ADUSE de respectiva prezentatoare.

    Apreciază

  13. Draga mea, in primul rând vreau sa spun ca nu obișnuiesc sa scriu pe blogg-URI, comentarii mai ales pe cele care nu îmi sunt cunoscute. Articolul tău însă, este unul care intra in sfera superficialului foarte ușor. Tu, proaspăt absolventa de facultate(sper) jignești o persoana care are o cariera in spate, pe care nu stiu dacă tu o vei echivala. Ma gândeam ca cei tineri, nemultumiți de ceea ce se întâmpla in televiziune vor sa schimbe ceva, dar schimbarea nu vine prin judecată, ci prin acțiune. Consider ca era bine sa te limitezi la un articol axat pe un domeniu. Criticile sunt constructive, dar nu date de persoane fără experiența. Umorul pe care il folosești, chiar dacă tu crezi ca este unul adecvat nu o sa il întâlnești la oamenii care stiu sa scrie. Eu cred ca mai bine te perfecționezi tu , nu- i judeca pe alții! Dacă ești o persoana potrivită pt meseria asta, o vei arată prin calitatea scrierilor tale, nu prin publicitate pe spatele altora!

    Apreciază

  14. Nu pot sa cred ce vad, ce oameni penibili !!:o
    Cum puteti apara o asemenea femeie??toti spuneti „vai ce a facut Mihaela la viata ei” toti spuneti dar niciunul nu argumentati, CE A FACUT?? Ca a fost moderatoare de emisiune?? Asta e marea vedeta?? Va spun eu s.a bagat in patul cui trebuie, atat! E o batrana frustrata, castiga mii de euro pe curvasarie, nu e o diva are un caracter infect!Bianca tot respectul, nu le mai rasp la toti limitatii!te pup ai fost super tare

    Apreciat de 1 persoană

  15. Am aproape 24 de ani si Poate sunt de „moda veche” dar Nu reusesc sa ma uit la emisiunile din ziua de azi….prostia din zilele noastre e crescuta din pacate in mare parte de mass media….imi este rusine sa merg pe strada pentru ca tot c’è aud sunt injuraturi si replici de prost gust si sunt in Italia…in Romania Nu am mai fost de 8 ani pentru ca desi aveam doar 16 ani am ramas traumatizata de ce se intampla pe strazi sa Nu mai vorbit de cluburi….Nu spun ca italia sau alta tara sunt mai bune decat Romania,sunt mandra ca sunt romanca si Nu irosesc nici o ocazie sa specific asta in fata italienilor dar din pacate in Romania Nu mai este pic de rusine si foarte putina educatie…si imi este rusine sa vad ca multa lume aproba c’è se vede la televizor….mihaela a avut si realizarile ei dar a coborat la un nivel la care nu ma asteptam…fiecare face ce vrea dar fiind o persoana publica este necesar un anunti comportament…dar din pacate asta asteapta lumea sa vada la emisiuni….te complimentez pt „scrisoare”…..mai sunt si persoane care au curajul sa critice vulgaritatea din zilele noastre….bravo!!!!!

    Apreciază

  16. bianca, ce frustrari ascunzi, draga mea…nu, nu imi place de mihaela radulescu, mi-e greata de ea. dar nu ascund ca si eu am pasarele mele. nu, nu cred ca iti plac oamenii grasi, sunt ok ca si oameni, dar oricine ar vrea sa arate normal. nu i ok sa fii gras, in general grasimea aduce si boala si nu ma refer la persoanele care au 2-3 kg in plus.ma refer la cee grase cu adevarat. nu am vz emisiunea…eu am fost toatas viata o persoana foarte slaba.dupa ce am nascut doi copii am avut 10 kg in plus. am luptat si le am dat jos. nu ma suportam. ma apuca jalea cand ma uitam in oglinda. probabil ca si pe tine te apuca dc intradevar esti grasa…

    Apreciază

  17. dupa mintea mea…Bianco…esti aproape vai de tine..cred e foarte usor sa scrii despre viata altora….nu ai nici un motiv sa scrii despre altii care isi vad de viata lor…spre deosebire de tine ,Mihaela a facut ce a vrut implicand doar persoana ei..tu nu poti ….tu ai nevoie sa implici pe altii in incercarea disperata de a iesi din anonimat si sa te faci cunoscuta vorbind despre altii …. majoritatea oamenilor ,parte pe care o consider normala si opusa tie, isi vad doar de propria viata ….. doar pentru ca acum stau pe un inel rotund si alb in baie si scriu despre tine , nu inseamna ca am iesit din anonimat……sau sunt „mai „decat Mihaela….

    Apreciază

  18. Uitandu-ma la toate comentariile astea imi dau seama ce oameni ipocriti exista . Sunt sigura ca toti cei care au vazut emisiunea in acea seara au judecat-o pe acea femeie batrana ce nu mai are pic de rusine. Nu e normal ca cei mici sa vada asa ceva. E de ajuns ca fetitele isi incep „viata” de la o vrsta frageda , nu cred ca mai au nevoie si de un moedel ca asta.
    Frustratilor lasa-ti fata in pace , are dreptate in ceea ce a scris , merita sustinuta . Bine gagicoo , ai 5 de DA de la mine si surioarele mele mai mici.

    Apreciază

  19. Bravo Bianca pentru replica ce i-ai dato la nenorocita aia de Radulesca,cine se crede BABA aia sa critice un copil dupa felul cum arata,ea tebuie sa se uite in primul rand la ea parca este o masina ce a iesit de la un atelier de TUNING nimic nu mai are original si natural la ea,singurul lucru ce ia mai ramas este prostia si educatia proasta,Acum vreau sa-o intreb pe doamna GO AWAY ce spor ai facu la viata ta de sti cat este de greu cu cateva kg in plus,iar daca mama ta te-ar infometa are aceeasi gandire bolnava ca si tine si Raduleasca,Romani au talent e un concurs de divertisment nu de PLAYBOY,asi vrea sa te mai intreb ce a facut ataea Raduleasca la viata ei de are atatea merite,eu cred ca nu a facut nimic inafara de faptul ca sa Futut cu toti pentru bani asta asa sa fiu si eu nepoliticos la fel ca ea.Pentru mine este o crva ieftina ce se zbenguie la televizor sa iasa in evidenta,ar trebui sa stea mai mult la cratita ca nu prea mai are TALENT si nu cred ca va trece in etapa urmatoare,de la mine are un NUUUU si sper ca pana saptamana viitoare sa mediteze si sa se comporte mai decent altfel risca sa piarda concursul,Inca o data BRAVO BIANCA si un sicer si din toata inima pentru DOAMNA PERFECTA sa mearga-n PULA,

    Apreciază

  20. Da. F bine scris. Insa as adauga ceva…faptul ca aceasta Mihaela Radulescu a pierit de pe scrane si probabil sufera de lipsa de popularitate. Nu mai e in trend…o fi fost candva. Atunci cand era adolescenta. Si dama de companie. Caci se stie, asa a ajuns doamna sa fie cica ” celebra”. A prestat prin paturile mai multor oameni de afaceri apoi a prestat si sa lipit de domnul de la pro-tv. Asta in 1992. Atunci a a inceput urcusul si coborasul din saltele. Deci o doamna ( dama de lux) ca dansa ar trebui sa nu isi verse amarul vieti ei pe copii. Hai sictir prostituato….

    Apreciază

  21. Draga Bianca , pot sa iti spun draga sau bianca?

    Ma doare intre fese de parerea ta…sau nu ma doare.

    Parca mi-e si lene sa iti raspund…sau nu…nu stiu exact. E ca atunci cand stai tolanit la soare si trece o insecta pe langa tine…sa o ignori sau sa o ignori?

    Pe scurt, ca deja am obosit, fa ceva si slabeste sau slabeste-ma. Orice varianta e posibila…sau nu…sau poate.

    Hai te las, e prea multa adrenalina aici.

    Pup,
    Buni

    Apreciază

  22. tare, foarte tare Bianca
    genial

    Obisnuiam sa ma uit la aceasta emisiune, acum nu am stiut ca a inceput dar mi-au spus cunoscutii dezamagirea lor a fost : dar au bagat-o si pe Raduleasca ;(( si m-am hotarat sa nu ma mai uit.

    Apreciază

Lasă un comentariu